miércoles, 22 de octubre de 2008

Malas noticias...



La revista BSlog no saldrá para el Salón del Manga...

Que mala leche!
La historia continua hacia adelante, esta es una pagina del 4º numero.

7 comentarios:

Brosa dijo...

yeah CEEEEEEEEEEEESC que dius yo yo gangsta, jejejeje.

Fa la ostia de tempus ke no ens veiem tiu, joder, pero no et pensis, no es culpa teva, yo tb stic cada dia futenli chicha i tinc poc temps, per aixo li vaig dir al Sebas que no m'interessava pillar el curru de profe de primer. Poder es un error i poder no, pero de moment necesitu estar trankil per anar dibuixant molt, ya em tucara currar per guanyarme la vida. Crec ke lany passat vaig pillar masses currus i per aixo no vaig fer tot el ke volia, aixi ke aket any estic intentan invertir el maxim dores possibles, fer una mica de bicicleta al dia i poder veure als meus colegues i a la meva churri.

Que hi ha menus pasta? pues si. Ara son menus comics i menys pizzes de fora de casa, per aixo mestic rellegint el que tinc i menjan casa tarradellas, ke tambe molan.

Per cert, no se si tu habia cumentat, pero tu tambe em fas molta rabia as millorat la ostia i ke sapigues ke estic en constant pike amb el teu nivelazo, comadrejo, El dibuix de "I luv Halloween" tremendisimo, i wenu, tot el ke fas em motiva a tirarte una pedra grosa al cap. jajaja

Veuras, aixo em molaria explikartu en persona, pero es igual tu expliku per aki perke sapigues en que mestic movent. No se si et vaig parlar de ke mavia ajuntat amb una gent, Burnin' Flamez http://www.burninflamez.com/ i ke estabem preparant un llibre de ilustracions, sketchbook i demes polles per presentarlo a la expocomic de madrid. Bueno, que sapigues que tot va viento en popa i que a finals de novembre em piru capalla per estar present i tota la pesca. Aviam com surt, espero recuperar la pasta invertida i espero que del llibre em surgeigin diferents curros.

Bueno, he començat la JOSO i de moment tot pinta guai. A color estem fent una ilustració de una ciutat, la meva es una ciutat futurista en la que tot esta suspes a laire, la gent camina per pasarelas i es tot metalic oxidat i demes. El "protagonista" com si diguesim de la ilustració es un puestecillo de menjar ambulant que esta alla flotan i amarrat, i es un puestecito en forma cilindrica que te adal de tot al cuiner i avaix a la peña ke saseu en uns taburets boladors, ajajaja paranoiaaaaa pero estara wapo. alesores al llarg de la ciutat hi ha diferents items de cultura oriental com poden ser farolillos vermells, toldos de botigues vermells, tots son vermells. La ciutat estara una mica submergida dins la ombra del ocaso pero un raig de llum iluminara la paradeta de menjar, fent que destaqui per damunt de tot lo altre. Sta tot pensat.

Que mes? estic començant a fer unes pagines ke me les esta guionitzant el fordi lafebre, que vaig parlar am ell perke em pases un guio i me lesta fent, aviam com surten. aixo u portu una mica verd.

Tambe e conegut al oriol hernandez, es la polla i em cau de puta mare, es genial.

I bueno, akest any vaig amb gent ke em mola mes. els colegues de clase son, la julia, una noia rastas i cacho bona pava, langel, ke es el seu noviu, ke es un hardcoreta fumador de marihuana,, el zepo, un altre hardcoreta ke es mol simpatic gracios i raja de la gent, mola perke es com mol nazi, jaja, i el santi, un tiu grasunet mol mol mol gracios, sempre te un comentari, es la caña. em sentu molt agust amb akesta peña, i em ric mogollon.

Bueno, te explikat una petita part de la meva vida en verso, espero ke no tagis cansat de llegir. i em sap greu lo de la revista. ke follin als japos, putos japos putos putos putos puto flanders, jajaja

i ultim de tot. tinc marihuana, es suavecita, yo me fet algun canelo i mola mola, ya saps si vols, chivatos a 10 i estan majos. soc tot un venedor, as vist? jjajaaja

Brosa dijo...

uau, aixo ocupa lo seu

Alex Sierra dijo...

Hey, Cesc! Gracias por tus comentarios en el blog. Me mola mucho lo que haces por aquí e intentaremos pasarnos de tanto en tanto a echar un vistazo.
Que putada lo de la revista manga pero no es el primer caso que oigo de kiskillosismo asíatico con las ediciones, así que paciencia...

Saludos!

Meritxell Bosch dijo...

aixo esta molt guay!!!!
segueix aixi peazo artista...

Oriol dijo...

Fins ara no havia fet vacances.. no.... ARGH.

conrad roset dijo...

ei cesc, jo vaig estudiar a la joso de sabadell també, et volia dir que si algun dia necessiteu un profe per poques hores a l'escola de sabadell jo estaria en "principi" disposat!
sempre m'ha fet gracia, i començar per infantil no crec que sigui massa dificil, a més ara l'uri, que es colega de tota la vida està donant classes a barna i em fa enveja,ejjej
Saludus

chenmeinv0 dijo...

tiffany jewelry
louis vuitton discount
cheap ugg boots
gucci outlet
gucci outlet
mont blanc pens
canada goose
ugg outlet
ugg sale
chanel bags
cheap mlb jerseys
chenyingying20161221